elinbok

Alla inlägg under januari 2011

Av elinbok - 7 januari 2011 14:24

Jag är världens duktigaste! (': jag har gjort massor här hemma! o': knubbe fick till och med frukost på sängen idag, det hade jag oxå velat ha ju.. ):

eftersom att mor och anders är i motala tills på lördag, så äläxänder har ansvaret (?!) jag har funderat sedan igår på hur det kommer sig att han har ansvaret, men jag som gör precis ALLT här? ;s höh, mysko!

Sen lite irriterande imorse när jag vaknar av att hundarna skäller som idioter och någon står och plingar på dörrklockan oavbrutet klockan 09.00 på en fredagsmorgon när det är lov..? Först låg jag kvar och hoppades på att någon annan skulle öppna, men sen flög jag ner och tänkte att nu jävlar blire stryk, men när jag kom fram till dörren var det ingen där, och jag kunde ju inte springa ut och kolla efter människan med tanke på att jag bara hade ett täcke på mig, gud va roliga bilder jag fick utav mig själv i huvet :'D på tal om huve, så har jag en otrolig huvudvärk, och ont i nacken, jag låg väldigt illa inatt, bara för att knubbisch levde upp till sitt namn och la sig i mitten utav sängen och sträckte ut sig åt båda hållen, hejja! och som en bonus har vi inga värktabletter hemma, men jag överlever, för jag är karatekungen med stålmannen i fickan innerst inne.


Juste, jag tänkte ta upp en sak, till folk som skriver frågor och kommentarer GE BLANKA FAN i att utge dig för att vara någon annan när du kommenterar/frågar. Jag får reda på vem du är via din IP-adress ändå ;)


 

.

Av elinbok - 6 januari 2011 14:30

One sunny day in the middle of the night,
Two dead boys got up to fight.
Back to back they faced each other,
Drew their swords and shot each other.
The deaf policeman heard the noise,
he came and killed thoes two dead boys.



Av elinbok - 5 januari 2011 20:38

gaah, idag har nog vart den mest lata dagen på lääääääänge! Först satte jag mig i knubbes soffa och kollade lite på plastik kirurgerna, och så la jag ner huvudet så skönt på soffkanten och kände hur John Blund började viska mig i örat (John Blund är han som gör att vi alla somnar på nätterna, och ingen annan random människa), så precis när ett bra program med matlagerskan Laila, Erik och mackan kom upp så blev det svart. Sen vaknade jag av att knubbes ansikte var två centimeter från mitt, härligt :D hahah, han hade gjort klart i sitt rum, som hade tagit hela dagen att städa, så jag fick lägga mig och "vakna" i sängen, och där somnade jag och sov i två timmar till :D woah, och när jag vaknade hade jag en stor fet pizza framför mig, filmen Toy Story 3 och min älsklings knubbe (': då kan livet knappast bli bättre! Gudarnas skymning, jag har inte gått upp ur sängen ännu! :D


 

Av elinbok - 3 januari 2011 18:49

hahah, det var läge sedan jag bloggade sist, men nu ska jag äntligen slänga in ett litet inlägg :'3

Nyår var heeeelt okej, trevliga människor ^^ hahah, fast tolvslaget firade jag och knubbe hemma vid tv:n hos pappa med varsin pan-pizza,  vi kom hem lite för tidigt (x men de flesta lämnade ju stället vid halv, och vi kände inte heller någon större lust att stanna, fanns nämligen några party-poopers där som tyckte att alla andra var störande :b höh, vad förväntas när man går på fest egentligen..? att alla ska vara torra och sitta med varsin berrabus i ett hörn, hålla käften stäng, och inte våga bekanta sig med andra? hahah, jaja, vi andra hade trevligt iaf (:

Jag och Knubbe var på bio i förrgår iaf, den nya Narnia filmen, vi såg den i 3D, grymt bra faktiskt :D (y'

Idag möblerade vi om lite i mitt rum, det blev hur mycket bättre so helst, och det är bara för att jag har väldens bästa älskling som hjälpte mig (': hihih, för den delen så hade vi 6 månader för några dagar sedan, om någon ville veta :'3 älskar min lilla bumbibjörn så sjukligt mycke! :'3 <3



  hahah, fick bli en bild där jag ser ut som en slusk :D



 



Ovido - Quiz & Flashcards