elinbok

Alla inlägg under januari 2011

Av elinbok - 25 januari 2011 17:11

Sommar,sommar,sommar,sommar, SOMMARMUSTASCH!

Det blir en megahit att ha en sommarmustasch!

sommar,sommar,sommar,sommar, SOMMARMUSTASCH!

Alla brudarna blir galna av en sommarmustasch!


Av elinbok - 25 januari 2011 15:20

sitter just nu hemma hos papps och väntar på teee :D

Hade absolut inget att göra, så jag knallade hit en svänga ist för att sitta ensam hemma och tråka (x

Jag hoppas på att lilla Bea har kommit hem ifrån Borås nu, så att jag kan vara lite med henne, var så länge sedan sist.. Hela 25 dagar, nästan en månad ju, för gudarnas skymning!! o': Ringde henne innan, men hon kunde inte snacka just då, så hon skulle ringa tillbaka snart :D Jag har tur, för tog med mig kameran för första gången på tusen år, så vi kan förhoppningsvis ta lite bilder tillsammans.

Funderar på om jag inte ska ta och spela lite Left 4 Dead nu medan jag väntar på att min Bea ska ringa (':


  

Länge sedan jag la upp någon bild nu, så tänkte att jag gör det.. (:

 

  

Av elinbok - 23 januari 2011 20:15

 


höhöh, tänkte lägga ut en annons även på bloggen, låter prima (:

Har då en vattenagam på 2 år, som jag gav till min bror, men som han inte vill ha kvar nu, för att han tycker att ormarna är viktigare, därför får agamen ingen plats :/ så därför säljer jag honom nu, så att han får det bättre.

Han äter prima, ömsar och "gör ifrån sig" som han ska, och har helt underbara färger! Som jag sa, så har min bror inte haft uppe honom så mycket, därför är han lite sprallig, men han lugnar ner sig efter en stund. Med lite tålamod så tror jag att han blir världens underbaraste! Just nu så ömsar han, därför ser han lite annorlunda ut i färgen på bilderna. Vet inte säkert vad det är för kön, men jag antar att det är en hane, med tanke på storleken, färgerna & kammen.

Hans terrarium medföljer INTE.

Hade tänkt mig 300:- för honom.

Säljs bara till någon som är reptilvan!


jaja,, är någon intresserad så är det bara att höra av sig..


       

 

 

Av elinbok - 23 januari 2011 09:38

Jag vakna faktiskt rätt tidigt idag ändå, men knubbe sover fortfarande (: så jag. Passade på att sno hans iPod lite snabbt :'D (y' jag funderar på om jag inte ska försöka väcka honom snart så jag slipper ligga här helt ensam och ha tråkigt.. Hahah, får nog bli så, men först tänker jag kolla blocket efter lite söta små maschwaiin :'D <3

Av elinbok - 22 januari 2011 16:30

Idag var jag med Jessica hela dagen, för Richard jobbade (':

Va hade det jättetrvligt faktiskt, och jag blev bortskämd med frukost på sängen (':

Vi åkte till Gislaved och kollade i en djuraffär, där Jessica köpte en marsvinsflicka till Wilda (:

Jättetrevlig dag!!


  

Av elinbok - 20 januari 2011 21:49

                                        GE MIG NU!!

Av elinbok - 19 januari 2011 21:19

Av någon anledning kom jag att tänka på "nobbningar" och "dissar".
Så jävla många gånger jag ställde upp på dig, har du ens ställt upp för mig hälften så många gånger? Dom gångerna du lovade att vara med mig på helgerna, och sen stack du iväg med någon kille istället, och sket i mig?
Men jag accepterade det, för att du var min vän.  dom gångerna jag snackade om något jag tyckte var intressant, så sket du i vad jag sa, för det var ju inte viktigt fr dig att veta.. Men om det var något som DU tyckte var intressant, då jävlar skulle man lyssna tills öronen fladdrade. För det var ju DIG det handlade om, DU var centrum.
Ja, jag kanske har skaffat kille nu, som jag vart tillsammans med några månader, och som jag kanske umgås mer med än vad jag gör med dig. Jo, jag hade haft tid att vara med dig, om jag hade haft lust, men sanningen är den att NEJ, jag har inte lust. För när jag är med dig så mår jag oftast sämre av någon anledning.
Och, JA, jag tar Richard före dig, och du vet lika väl som jag, att du hade tagit din kille före mig, om du hade någon.
Släng fan inte ur dig att du skulle vara mitt "andrahandsval", för det har du ta mig fan aldrig varit, du var alltid den bästa. Men däremot var jag ditt andrahandsval, för du tog så jävla många andra före mig, tro fan att jag blev sårad då. jag har alltid kännt mig som andrahandsvalet, men jag har accepterat det. Men jag kan ju fatta att du tycker det känns konstigt nu när du känner att du är i den positionen.
Ja, det är faktiskt sant att jag sätter min egen lycka först, för jag är trött på att sätta din i första hand. Jag gör som du nu, sätter mig själv och min lycka i fokus för första gången, och det är jävligt skönt ska du veta!





Tänk igenom allt själv en gång, inser du inte då, så finns det inget mer att göra för att få dig att fatta..


 

(:

Av elinbok - 18 januari 2011 21:56

Idag har kännts rätt depp på något märkligt vis ;s antagligen vädret..

Ganska kul ändå idag, för jessica har köpt en marsvinsprinsessa, så zeb blir antagligen pappa till små marsvinsbäbisar (':

mjo.. jag har verkligen inget mer att säga just nu, mer än att jag klippte prinsarna lite idag, zeb blev av med släpet, han tyckte nog att det var rätt skönt (: och spike har numera supeersöt lejonman (':


 

Ovido - Quiz & Flashcards