elinbok

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av elinbok - 10 januari 2011 17:09

Nu är det faktiskt så att jag väntar på att min rowtie ska komma hit, så att vi kan knalla ner till solariet, för att sedan ta oss, sakta, men säkert till gymmet i simhallen för att träna :'D wiie, jag måste säga att jag kommer känna mig lite osäker och amatör-aktig när vi kommer dit, men det känns ju bra att jag inte är den ända som är oerfaren, och kul ska det bli, kul som satan! - hoppas och tror jag! :'D

Detta kommer vara bådas första gång på gym, och det är ju bara en provomgång så att säga, men sen, om vi tycker att det är roligt, så kommer vi köpa varsitt årskort, och fortsätta träna (: Gaah, härligt!


Och såhär pumpade kommer vi vara när vi är klara på gymmet ikväll;

 

Carro kommer, som ni ser på bilden, att sola lite längre än mig, så hon kommer få en härlig ljusbrun solbränna. Här ser ni hur hon visar sina schyssta musklisar med ett litet vrål som ljuder "Woaah!". Typ som Johnny Bravo nästan..Typ.. GO CARRO!



 

Här ser hur jag spänner mina vältränade tuttar + mage. jag hade gärna visat min tajta stjärt oxå, men jag tror att det hade varit för mycket, ni hade helt enkelt blivit för avundsjuka. Jag ser rätt så chill ut på bilden, och för att göra mig ännu råare stönar jag fram ett litet, men grovt "Yeh".




 


Ovido - Quiz & Flashcards