elinbok

Alla inlägg under januari 2011

Av elinbok - 16 januari 2011 20:31

Helgen har varit helt strålande bra! :DKan verkligen inte klaga, och jag fick ju so sagt ta en sväng förbi djuraffären och se min önskedröm, det är rätt mysko egentligen.. Jag brukar aldrig riktigt falla så mycket för ödlor, den enda ödlan jag riktigt "förälskat" mig i innan var  ZombieKiller, och han var ju helt underbar när jag fick honom, ända tills han blev sjuk och somnade in.. fan a han saknas alltså.. :/ Men det jag ville komma till är att kan tycka att ödlor och sånt är söta i affärer, men denna har jag riktigt fastnat för, det måste vara något speciellt, eller så är det bara jag som älskar tjockisaar :'D Det är ju det bästa som finns, små och tjocka.. (': <3

Såå.. på antingen fredag eller lördag, så ska mor och anders åka med mig och min richard in till borås för att jag (om han är kvar och så) förhoppningsvis ska köpa den lilla knubbisen :'D Ska bara byta terrarie, så att suicied får det mellersta och Yasmin och Nils för det minsta, dom klagar nog inte, så små och spinkiga som dom är.. och inte vill jag ha tjockis ihop med Suicied, för så aggressiv och stark som den ödlan är, så lär tjockis åka på mängder med stryk, och då blire SuiciedVsElin, vilket jag inte tror kommer gå så bra, för då får jag anagligen oxå stryk (':

Zeb och Spike kommer förhoppningsviiis älska att få en ny kompis, det gör dom alltid, förutom idjuthundarna då..

Imorn ska jag lämna in mina medlemspapper på mogafritid, så att jag kan få mitt efterlängtade gymkort, attans så underbart! och eftersom att vi bara har ett prov denna veckan som kommer (engelska hördelsprov), som inte går att öva till, så kan jag träna alla dagar hela veckan, underbart! :D

På fredag ska jag snacka med min advokat, kom jag på nu.. Måste höra med mor vilken tid det var.. (: Så jäkla tråkigt egentligen.

mmh..

 


Jag har verkligen världens underbaraste älskling, finns fan ingen bättre än min bumbibjörn! <3


 

Av elinbok - 15 januari 2011 21:52

Hahah, det kanske inte låter så storslaget för vissa, men jag tycker att det är rätt tufft att blogga ifrån en iPod, hah, snodde knubbes :D (y' även om det tar lite tid för mig som är ganska oproffsig på sånt här (x menmen.. Vi. Var en sväng i Borås för att lolla lite i djursffären, och mina drömmars älskling var fortfarande kvar där.. Ååh vad jag vill ha han/hon/den/det.. Men tyvärr var "den" lite dyr, 1000:- för en skäggagam när dom vanligtvis inte är så dyra, fast det var han (vi kallar det en han) värd det, för det var den finaste ödlan jag sett någon gång, såå goo! Vi får se efter den 20e och efter att jag snackat med lilla Alex om terrarium (: kanske blir det en liten tjockis ändå (': hoppas.. Japp, när vi satt på bussen mot Tranemo från Borås satt det ett gäng sliskiga emotyper framför oss som var så otroooligt tuffa när dom jämförde sina svullna skärsår och lekte med en kartong/mattkniv, så jävla hardcore!..töntar, riktigt patetiskt om någon frågar mig om den saken. Sen hoppade vi av i limmared och hälsade på knubbes söta kusiner och moster, riktigt trevligt :'D Yvonne klippte knubbe, så nu ser han riktigt snäll ut, jättefint blev det (: sen fick vi skjuts till Willys där vi köpte massa goddeläjja, underbart! Jag som vart sugen på godis hela veckan typ (': nu ska vi ha det mysigt och kolla film, nightmare before christmas, verkar asbra :'D

Av elinbok - 13 januari 2011 21:16

matteprov imorn, pluggat som ett as, men fattar ändå ingenting ;s och eftersom att jag fokuserat så på matten så hade jag helt glömt bort att jag har engelskaredovisning och tyska glosor imorn.. där rök min håltimma..

Men jag är lycklig ändå, för sen är det heeeeeeeeeeeeeeelgggggggg!!!! :D



 

Av elinbok - 11 januari 2011 21:02

Det känns ju underbart, här säger mamma att hon ska betala mitt gymkort, men sen helt plötsligt ändrar hon sig för att jag inte vill läsa Beteendevetenskap, och säger att vi "ska prata om gymkort när jag fått klart för mig (?) vilken linje jag ska gå", alltså, riktigt översatt nu då; Jag får inget gymkort, eller tattuering om jag inte läser naturvetenskap eller beteendevetenskap. Jag vill för i helvete inte ens läsa den jävla fittiga horskiten?! Jag vill inte sitta med matte som är så jävla svår att bara einstein fattar hur man räknar ut den! Jag vill gå ett teoretiskt program där jag slipper tråkiga skitjävla fysik och matte, är det så jävla svårt att fatta. Nej, jag har inte svårt för varken fysik eller matte, men det är jävlens förbannade påfund, och det är den tråkigaste jävla skiten jag vet. Jag har för den delen inte tillräckligt bra betyg för att komma in på nån av skitjävlarna, så det är ändå inget att tjöta om, jag gör mitt bästa i skolan, och gör mina läxor, Jag är helt enkelt inte smart nog, och tacka fan för det.

Jag tänker fan inte va om det ska vara så jävla orättvist. Jag vill fan välja själv vad jag ska läsa eller?! men nej, mamma vill bestämma min framtid åt mig, helt jävla toppen! (:

Nu är det Krig.


 

Av elinbok - 11 januari 2011 18:54

härlig dag idag! Var och solade + tränade med lilla carro idag igen, underbart! :'D ska förhoppningsvis köpa ett gymkort imorn (': Just nu håller jag på att slinga mitt löshår, valde att inte köpa nytt, fan för dyrt att kasta pengar på..eller inte tänker elin..

Jag var faktiskt flitig och passade på att kila ner till ica och köpa blekmedel på håltimman. Men någonting säger mig att det säkert kommer att gå fail med den här slingningen, antagligen för att det blev fail med mitt eget hår sist.. o:

aja, nu ska jag iaf knalla ner och kolla hur det går för blekningen och tvätta ur färgen (:


 

Av elinbok - 10 januari 2011 17:09

Nu är det faktiskt så att jag väntar på att min rowtie ska komma hit, så att vi kan knalla ner till solariet, för att sedan ta oss, sakta, men säkert till gymmet i simhallen för att träna :'D wiie, jag måste säga att jag kommer känna mig lite osäker och amatör-aktig när vi kommer dit, men det känns ju bra att jag inte är den ända som är oerfaren, och kul ska det bli, kul som satan! - hoppas och tror jag! :'D

Detta kommer vara bådas första gång på gym, och det är ju bara en provomgång så att säga, men sen, om vi tycker att det är roligt, så kommer vi köpa varsitt årskort, och fortsätta träna (: Gaah, härligt!


Och såhär pumpade kommer vi vara när vi är klara på gymmet ikväll;

 

Carro kommer, som ni ser på bilden, att sola lite längre än mig, så hon kommer få en härlig ljusbrun solbränna. Här ser ni hur hon visar sina schyssta musklisar med ett litet vrål som ljuder "Woaah!". Typ som Johnny Bravo nästan..Typ.. GO CARRO!



 

Här ser hur jag spänner mina vältränade tuttar + mage. jag hade gärna visat min tajta stjärt oxå, men jag tror att det hade varit för mycket, ni hade helt enkelt blivit för avundsjuka. Jag ser rätt så chill ut på bilden, och för att göra mig ännu råare stönar jag fram ett litet, men grovt "Yeh".




 


Av elinbok - 9 januari 2011 15:51

gaah, imorn börjar skolan, och jag har sån sjuklig ångest över att lovet har slutat, det har ju vart så underbart! Jag önskar att det kunde vara mycke längre.. och imorse var jag tvungen att åka hem från knubbe jätte tidigt ): gaah, saknar min älskling redan!

Meeeen, snart så bär det av till min sliskiga cissy (': hon ska bjuda mig på mat, och det skulle tydligen bli tajtbajsade bajskorvar, MUMS!!


 

Av elinbok - 7 januari 2011 17:15

jag håller på att baka egen pizza, gohärligt! :D hahah, fast började lite tidigt, så den får stå på jäsning lite längre (:

gaah, jag funderar på om jag inte ska lägga in en bild på resultatet senare, jag är tha PizzaBagarN :'D


 

Ovido - Quiz & Flashcards