elinbok

Alla inlägg under april 2011

:D

Av elinbok - 29 april 2011 09:21

 

* Städa upp lite på rummet, bara så att det ser lite fajnt ut.

* Städa hos mina älsklings bäbisar

* Packa som fan!

* Duscha, kolla tåg + bussar och göra mig klar.


  


    


Av elinbok - 29 april 2011 09:11

  Tro det eller ej, men en av dessa snuskgoda masariner blev min frukost, gott!

Så sjukligt underbart med ledigt!! :'D


 

Av elinbok - 28 april 2011 11:39

För mig (och många andra) så har April varit en väldigt jobbig månad, dock har vädret fått stämningen lite bättre. Jag tycker att det har varit allt för många tragiska insidenter på senaste tiden, så får det bara inte vara!

Min månad inleddes av att jag förlorade min älskade Spike, sen har tragiska händelser bara fortsatt att rulla in i livet, som det med Joel. Hörde senast idag dessutom att det var en tjej, som var född -96, som nyligen tog livet av sig, hur hemskt är inte det! Jag kände henne inte, men styrkekramar till familj, släkt och vänner, och en tanke till henne!


Men jag har oxå märkt hur in i helvete okänsliga vissa människor är! Det är totalt sinnessjukt. Jag förstår att man inte ofta bryr sig speciellt mycket om en okänd person dör, och man kanske inte alls har lust att skriva "vila i frid" osv. Men jag tycker att man kan visa lite jävla respekt och ge fan i att skriva opassande saker i till exempel ett evanemang på facebook, som vänner gjort för att minnas någon som gått bort. Jag förstår verkligen inte vart det roliga är i att skriva saker som "Ja, det var rätt åt henne/honom!" eller lägga upp bilder på liknande olyckor. Att som okänd för den döde börja spekulera och diskutera om vad personen gjorde/inte gjorde och varför kan ju vara helt okej, men man behöver inte skriva det så att anhöriga och vänner ser det.

För den delen undrar jag hur personer som skriver kommentarer, som "det var rätt det som hände!", hur dom skulle reagera, om det var deras kompis eller syskon, eller för all del förälder? Hade dom tyckt att det var så jävla roligt om någon började förlöjliga och håna situationen? Det tvivlar jag väldigt starkt på. Man kan verkligen undra vad det är för en sorts uppfostran som gör att man inte ens kan respektera de döda och sörjande.

Kan man inte visa mognad nog att göra det, så är det något allvarligt fel, då borde man fan skaffa hjälp.

Just nu är jag otroligt sur, det finns inte ord. Själv hade jag fan aldrig någonsin börjat håna någons död.

Förjävligt, finns inget mer att säga.


 


,

Av elinbok - 28 april 2011 07:07

  Yeh, idag är det torsdag, och sista skoldagen på denna veckan för oss på moooooga :D härligt!

Just nu längtar jag tills tiden gått, så att jag kan få börja pallra mig till skolan alltså o:

Nu tänkte jag faktiskt skryta lite med att JAG faktiskt fick ett MVG igår, snacka om lycklig tjej! :'D

Idag hade jag tänkt mig att städa hos mina maschwaiin, sedan hade jag tänkt mig att packa mina väskor, som jag även ska be knubbe at göra. Så otroligt onödigt att vänta tills dagen man åker med att packa, då blir det bara så satans stressigt, och man får antagligen inte med sig allt.

Efter packningen, eventuellt innan, så hade jag tänkt mig att höra med min Bea om hon vill hitta på något, det kan ju va kul :D

sen ska jag byta sminkväska, fick en större i födelsedagspresent eller julklapp, com jag inte har tänkt på, där får en stor del av mitt smink plats, så jag slipper gå runt med en ostängd sminkväska som tappar ut hela innehållet, mindre intressant fakta.. (:

Gudars, jaja, tänkte gå ner och kolla i tidningen lite nu, vuxen som jag är! :'D


 

Av elinbok - 27 april 2011 16:50

Dagen har vart så otroligt seg, det går inte att beskriva med ord! >.< Lättare stämning i skolan idag..

Har för den delen städat rummet, vilket var väl behövligt eftersom att det såg ut som en jävla svinstia - som vanligt!

Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan, så jävla gött! :'D Gud va lycklig jag blir när jag tänker på't! :'D

Har bara 4 lektioner imorgon, och dessutom en 2 och en halv timmas lång håltimma, gohärligt!

Just nu ligger jag och väntar på min knubbe.. han inventering, så han måste stanna extra länge på jobbet idag, attans! O:

Själv har jag suttit här och glott ett tag, funderar på om jag inte ska ta och gå ut en stun om ett tag, fan inte värt att sitta inne och luffa, när man kan göra det ute :b


 

Av elinbok - 26 april 2011 19:25

idag har vart en väldigt jobbig skoldag för många, även för mig naturligtvis. I vår klass och paralellklass har vi inte haft några lektioner idag, med tanke på vad som hände i lördags..

Vi hade en tyst minut och pratade sedan, och även innan om vad som hade hänt, och om minnen m.m Joels mamma var i skolan idag, och jag måste verkligen säga att jag är väldigt imopnerad över att hon orkade vara med och prata. En av de starkaste människorna jag träffat på någon gång faktiskt!

hoppas på att skoldagen blir lite lättare imorgon..


 

<3

Av elinbok - 25 april 2011 10:12

I call him love, love, love, love, love

He is love, and he is all i need.

:D

Av elinbok - 24 april 2011 09:59

Det ser verkligen ut att bli ett lovande vackert väder idag! :'D

Ska nog dra till m0rm0r och hämta hö lite senare, härligt! :'D  hmm.. kanske badar jag frivilligt i poolen idag, om den blir varm det vill säga, och sola ska jag fan göra! :D


sen tänkte jag bara skänka en liten tanke till min klasskompis, Joel, som var med om en mopedolycka igårkväll, och tyvärr inte klarade sig.. så otroligt sorgligt, hoppas han har det bra där han är nu..


 

Ovido - Quiz & Flashcards