elinbok

Alla inlägg under juni 2011

Av elinbok - 30 juni 2011 07:15

Idag är det en speciell dag, för idag har jag och min finaste knubbe, som jag älskar mest av allt i hela världen! Det är sjuukt hur snabbt tiden går! Det bästa året i hela mitt liv har det varit dessutom, helt underbart!

En sak som är lite synd är att knubb jobbar hela dagen idag, och imorn, plus att det är torsdagskväll i borås idag, och det kommer förmodligen vara fullsmockat med folk där, så jag och min älskling har bestämt att vi tar och åker in till borås imorgon istället, då det inte är alldeles lika mycket folk på alla restauranger (':  Dessutom har vi bestämt att vi ska ge varann våra 1års-presenter till varandra när vi är i Ungern (': passa bra tycker jag, men jag vet inte om jag kan hålla mig D: Vill ge present nununu!

Förövrigt, så har jag världens mest underbara man! Har aldrig träffat någon som är precis lika efterbliven som jag innan (': helt underbar, och snyggast och finast och bäst i heeeeeela universum! :'D gud va jag älskar min finaste knubbe <3


 

Min finaste älskling, med lilla bäbisen Otis <3

Av elinbok - 29 juni 2011 11:01

Det är bara 25 dagar kvar tills jag packar väskorna och lämnar Sverige för att sticka ner till Ungern med min knubbe och famiiilj! :'D fan, börjar längta nu! :'D finns så mycket, iaf på vägen dit, som jag vill köpa! Vi ska nämligen övernatta i Tjeckien igen, och har jag en riktigt stor rövhålstur, så stannar vi i karlo Vairy, så att jag kan köpa med mig lite Becherovka! :'D Tänkte även passa på att tacka alla som var med och drack upp min Becherovka på en fest för ett tag sedan, TACK för att jag fick smaka en halv mun, godhjärtade människor! <3 höhöh, men denna gången ska jag köpa en lite större.. Sen hoppas jag verkligen på att vi åker till det där mysiga köpcentrumet om vi stannar i Karlo Vairy, för det fanns så sjukt mycket snygga kläder och skor där! :'D heheh.. Jaja.. Ska försöka hålla mig uppdaterad någorlunda bättre på denna resan, förra året fanns det ju bara pissanslutning till nätverket på hotellet, så blev lite svåååårt.. Nu ska jag ringa och väcka någon kompis och tvinga henne att vara med mig! :'D


   

Av elinbok - 29 juni 2011 10:59

NEJ! På grund utav det grymma vädret vi har ute, så tänker jag inte sitta inne och pilla med någon jäkla header! :'D


 

Av elinbok - 28 juni 2011 06:48

Gaah, första veckan på mitt sommarlov från sommarjobbet, och gudars skymning vilket fint väder det vart, och är! Redan för en stund sedan, klockan 06.30, så var det +14'C ute! Helt asgrymt! :'D

Men kan undra vad jag ska hitta på för något idag.. Jaja, det ger sig. På tal om något annat, så ja, jag ska byta header på bloggen, har den bara som lite reserv! Ska göra en riktig extreme make up på bloggen! :'3


Eftersom att det vart lite dålig uppdatering, så kan jag skriva lite om vad jag gjorde under min midsommarhelg.

På torsdagen bestämde vi oss för att vi skulle åka till Falkenberg, även om vädret var piss. Frågade mormor om hennes lilla stuga var ledig, men neejdå, självklart inte, så vi fick fixa fram ett tält, som richards kompis hade hemma.

I falkenberg träffade vi massor med små emigrerade vänner ifrån svenljunga som skulle fira midsommar på skrea, så det var nog tommare i svneljunga än där just då.

Efter en trevlans kväll med kompisar, så tog det typ hundra år för oss att sätta upp tältet, men vi lyckades till sist! (': Sen var det inte så stort utrymme för tre personer i det lilla tvåmannatältet heller..

Nästa morgon hade jag ont i ryggen och förs och tältet var helt genomblött, så jag och knubbe bestämde oss för att åka hem till trygga svenljunga på midsommarafton, så papps kom och hämtade oss.

På själva midsommarafton ska jag villigt erkänna att vi inte gjorde speciellt mycket, spelade spel och åkte till kusinerna en snabb sväng.

Mjoo.. Fanns inte så mycket mer att säga om helgen..

Igår var jag med cissi och vi hade lika trevligt som alltid, och jag är jävligt trött just nu, men kan inte somna om, ännu mer underbart! (':


 

.

Av elinbok - 23 juni 2011 07:34

Idag är jag ledig, yehmän! :'D Hade lite fajber igår, men har gått över, härligt! Jag gick ändå upp klockan 06.10 imorse för att göra frukost på sängen åt knubbe, och göra ägg och baconmackor som han och alex fick med sig till jobbet, jag är för snäll ibland alltså! (':

Snart ska jag packa ihop våra kläder, sen ska jag till Seb&Sofi för att köpa smink, för mitt har nämligen tagit sluuuuuut D: heheh..

Sen drar jag till papps, och sen till harald, blir prima skulle jag tro (':


   

Av elinbok - 18 juni 2011 10:45

Jag hatar när folk klagar över hur dåligt de mår och så, så det tänker jag inte göra! Tänkte skriva lite om sorg i allmänhet..


Jo, om man blir ledsen över en sak, eller arg, så reagerar alla olika. Vissa visar det hur tydligt som helst, och andra visar det mindre. Egentligen tycker jag att det bästa sättet när man är arg eller ledsen, är att släppa ut allt direkt, spelar ingen roll vart man är någonstans, man ska visa hur man känner, om man blir fly förbannad av någon anledning, så ska man visa det! Samma sak med sorg, man ska kunna gråta utan att folk kollar snett, vilket dom inte ofta gör.

Men sväljer man ner de hårda känslorna, som jag ofta gör, så får man in så mycket ilska och sorg på samma gång att man kan tända till på minsta lilla, oftast vid de mest opassande tillfällen..

I vissa fall kan det vara ganska bra att stänga in ilskan och sorgen, men inte alltid.



När jag blir arg/ledsen (hahah, så fult! Sitter och förklarar hur jag hanterar ilska och sorg x'D ), så brukar jag ofta säga det, iaf när jag blir arg. Jag visar det lite, men inte allt. Sen går jag runt, kan vara i flera dagar och bara tänka och tänka på saken som gjorde mig arg, eller på personen. Jag tänker på det han/hon gjorde för att göra mig förbannad och det gör mig bara ännu mer arg. Sen så kanske man dricker lite grann, och då kommer allt ut, och det är inte ofta jag tänker med hjärnan när jag blir riktigt flyjävla förbannad, så det blir inte bara ord jag använder mig av. Man måste inte ha druckit för att bli så arg, man kan bli det ändå såklart. När jag är själv är jag mer ledsen än arg, men samtidigt riktigt förbannad.

hahah, egentligen fattar jag inte varför jag skriver detta här, för jag fattar knappt själv vad jag skriver om ('x


 

Av elinbok - 18 juni 2011 10:15

puuuh.. verkar iaf som att vädret har vänt lite, inte lika dåligt som igår och alla dagar innan det, men min må-bra-status ligger inte så högt just nu :/ Det började i torsdags, och har fortsatt tills idag, det där med min prins har vart ett stort bidrag till att jag är lite nedstämd just nu, men självklart är det lite annat oxå. Men det är snart midsommar, det är helg, jag ska utomlands, jag jobbar bara en vecka till, så det fixar sig nog! (': Tänker hela tiden på det absolut positiva, så att det negativa försvinner (':


Men vi har fortfarande inte kommit på vad jag och knubbe ska göra på midsommarafton D: Vill verkligen till Falkenberg, men det är ju bara om vädret tillåter, om mormor säger vart nyckeln till stugan ligger och om det inte är sånt jävla liv där som alltid på midsommar D: åh, alla mina kompisar (jag har faktiskt kompisar! o:) ska dit, nästan alla iaf o': och om det inte blir Falkenberg, så får vi försöka lösa det på annat sätt..

Heheh, nu tänkte jag faktiskt få och göra mig iordning, vaknade nyligen ('x hahah, tänkte gå ner till knubbe och säga hej och köpa godis, som jag nyligen blivit beroende av o:


 

Av elinbok - 17 juni 2011 12:03

äntligen är det helg för min del, slutade tidigare idag, ska köpa p-piller.. Känner att helgen kunde ha blivit så grymt mycket bättre, om inte zeb lämnade mig igår.. Just nu tänkte jag börja packa ihop mina saker, sen bär det av till lilla cissi (': häärligt! Efter det blir det tranemo!


 

Ovido - Quiz & Flashcards