elinbok

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av elinbok - 22 mars 2011 20:10

Gudars, jag saknar min booboo schnuggleduffle så otroligt mycket! )': Jag vill ha honom tillbaka så jävla bäädlyyy! )': JAG MÅSTE HITTA HONOM!!

Jag vet att när han åkte härifrån så var det två kvinnor som kom och hämtade honom, de hade typ en kaninuppfödning, som jag tror ligger i Holsjunga, om jag inte minns helt fel.. Kvinnorna var iaf ett par, och var nog från danmark från början. Den ena var väldigt liten, och den andra väldigt lång, och smått kraftig.

Jag har försökt att leta upp någon av dom på facebook, men jag vet inte va de heter, så det är otroligt svårt :/

Om någon känner dom, eller iaf tror att ni har en aning om vilka dom är, så kanske ni kan meddela mig? (':


 

Detta är, som ni säkert förstår en otroligt gammal bild på mig, här är SNAChästens Bilbo, som hans fullstämdiga namn är, 2 år gammal.

Önskar att jag skulle kunna få träffa honom igen, och se hur han har det, och se om han fått några lika söta barn (':


(Jag sålde honom, så nej, han är inte "stulen". Bara så att ingen tror det ^^)


 

Av elinbok - 22 mars 2011 13:32

Nu känns det som att det var hundra år sedan jag bloggade om mina underbara marsvin, så jag tänkte göra ett litet inlägg (':



Jo, nu är det faktiskt så att man nu äntligen kan känna fosterrörelse på både anastacia och dahlia :'D wiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeehooooooooooooooo! :'''''D

jag har faktiskt räknat och tänkt lite (för en gångs skull), och kommit fram till att ungarna väntas komma om minst 29 dagar och om Högst 34 dagar, fyfaan va jag längtar! o': Undra hur dom kommer att se ut?! :''D tihhihii! Har inte vågat ta någon bild på deras magar, vill inte lyfta dom på det sättet, är rädd att bebbarna, eller dom ska skadas o':


   

 

Ovido - Quiz & Flashcards