elinbok

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av elinbok - 18 mars 2011 17:51

Han fälldes, och fick dommen sexuellt ofredande.

Mer om det behöver jag inte säga (:


 

Av elinbok - 18 mars 2011 10:22

Jag har hittat några hemsidor, där man kan adoptera hundar ifrån bland annat spannien. Dessa hundar har vart hemlösa gatuhundar, som blivit omhändertagna för att få en ny chans.

Jag blev galet intresserad av att adoptera en sån hund, men eftersom att vi redan har två hundar hemma, så blir det ett litet probem ):

Det kostade, på en av hemsidorna som jag kollade, 4900SEK att adoptera hem en sådan hund, och då ingår alla vaccinationer plus flygresan. Hundarna blir även tränade att gå i koppel.

Själv tänker jag, när jag flyttat hemifrån naturligtvis, skaffa mig en sån hund. Det känns liksom mer vettigt att ge en hund som aldrig blivit älskad en chans, än att köpa en hund från en kennel som haft det hur bra och prima i hela sitt liv. Mer rättvist liksom.


 

Det finns många söta, snälla och underbara vovvar som behöver ett hem..


Hemsidor För Att Adoptera En Hund:


http://www.sos-animals.se/

http://hundcenter.eu/adoption

http://bianca.pt/hundarframportugal/


 


Av elinbok - 18 mars 2011 10:13

Jag gick snabbt till skolan idag, enbart för att göra BiologiProvet, sen gick jag hem. Mina lungor gör väldans ont, helt sjuk! Har hosta dessutom, vilket oxå är otroligt irriterande! >.<

Det snöade igårkväll, så nu är det mägder ute igen, jag tröttnar så otroligt mycket på snön! D:


Idag ska vi äta revben, gudars så gott! (': blir för mig att stanna kvar hos mamma denna helgen, eftersom att jag inte är helt frisk.. ): papps får vänta ett tag!



Domen efter rättegången ska falla idag klockan 14.00, om det inte blir uppskjutet, som det blev innan. Den skulle ha kommit i onsdags klockan 11.00, men blev uppskjuten tills idag, vi får se hur det blir helt enkelt (:


 

Ovido - Quiz & Flashcards