elinbok

Alla inlägg under maj 2011

:'D

Av elinbok - 15 maj 2011 08:50

Jag är så jävla glad! :'D allt är klart till ngefär 50%, kanske lite mindre dock ): MEN allt jag har gjort, och allt papps ska göra är klart, nu hänger det inte alls på monica, hon är en pisstoffel, nu hänger det isället på någon som heter B-nånting?? ;s jaja, det kommer fixa sig, 100 gånger bättre än vad jag trodde! :'D


Kanske dock inte blir nästa helg, kan ev. bli tungen att vänta lite längre..


 

Av elinbok - 13 maj 2011 15:36

Jag har haft en riktigt dålig vecka, psykiskt.. Ta det inte fel nu, för jag HATAR verkligen när folk skriver ut hur dåligt de mår på sina bloggar, finns inget mer patetiskt än att i varje inlägg förklara hur förjävligt ens liv är och hur orättvist allt är.. Nej, sån tänker jag inte vara, men jag har fortfarande mått gnaska dåligt under denna veckan, tror att det mest beror på att jag är så stressad över alla inlämnignar m.m som ska va klara om två veckor, dock börjar det att lugna ner sig nu, vilket jag tycker är väldigt skönt..




Vidare till något lite mer intressantare! Jag är ändå rätt så lycklig just nu, har haft ett litet minimalt lyckorus som har hängt i sen igår kväll, så det känns ganska bra.. Tänker inte skriva varför just nu, väntar med det tills nästa helg! :'D just nu hänger det mest på papps och någon som heter monica om det kommer fixa sig, så jag hoppas som FAN på att de båda två gör som jag hoppas på! (kan mistolkas då men..) Jag är lycklig ändå! :'D wiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeh!!!!


 


Av elinbok - 11 maj 2011 11:57

Nu är det sista skriftliga nationella matteprovet avklarat, gick sådär, med tanke på att jag inte är något mattesnille, och har glömt av det mesta av räknesätten.

Förövrigt är mitt drogarbete klart och utskrivet, nu är det bara för mig att öva in det, så att jag kan hålla en redovisning förhoppningsvis nästa vecka (': 

Nu tänkte jag börja med mitt och dennis arbete om storbritannien, blir nog prima (: Sen återstår bara Strindberg (som jag bara ska renskriva lite mer målande, eftersom att jag skrev klart grunden igår), hemkunskapsprovet på tisdag och biologiprovet den 26e.. Sen kan jag inte minnas att jag har något mer att plugga inför (:


När jag kommer hem blir det först av allt att städa hos mina underbara bäbisar, sen hade jag tänkt mig att gå ut och gå en lång promenad, och efter det skriva klart minstrindberg, tror det blir extremt bra. Kan iofs behöva byta plats på promenaden och strindberg, med tanke på den jobbiga värmen ('x nu ska jag smsa papps och höra om det blir något liseberg i helgen :D


 

Av elinbok - 10 maj 2011 13:39

Gud så härligt väder det är idag alltså! :D är bara en enda sak som är negativ, och det är att jag har så mycket förbannade prov och inlämningar, så jag måste plugga som ett as, och då blir det inte så mycket av att vara ute idag, tyvärr.. Kanske kan höra med knubbe sen om vi kan sticka iväg till sjön ikväll, även om jag antar att det är lite väl kallt för att bada ännu, man kan ju alltid testa! :D


Just nu MÅSTE jag kolla efter balklänning, avslutningsklänning och muckkläder, eftersom att jag har räknat ut (för ovanlighetensskull) att det endast är 16 vanliga skoldagar kvar!! :'D underbart! (då räknar jag bort alla helger plus den 1e, 2e, 3e, 4e, 5e och 6e juni, då vi är lediga på skolan. Sen räknade jag bort 2 dagar av sista veckan, eftersom att man typ bara städar då) :D


Sen har jag ett ytterligare nationellt prov i matte imorgon, C-delen, det måste jag oxå plugga till, men just nu (efter att jag kollat klänningar och muckkläder), så ska jag skriva över mina droger på datorn, så att jag kan skriva ut dem och ge dem till sten (:

Sen har jag, som sagt, en massa andra inlämningar och prov nu inom de närmsta 3 veckorna, så det är bara för mig att börja plugga på som en liten duracell! :D


 

:D

Av elinbok - 8 maj 2011 08:04

Hade faktiskt en riktigt aktiv dag igår, det gillas!

Först gick jag och knubbe ut på en promenad, en väldigt lååång, men härlig promenad, efter det gick vi ner till solariet och solade en liten stund, och sen gick vi ytterligare en (väldigt kort) promenad med vovvarna (:

Vi satte ihop marsvinen igår igen (: För säkerhets skull, så att man kan vara säker på att det kommer några bäbisar snaart o:


Igår upptäckte jag en mindre kul grej oxå. Det är nämligen så att jag har ett stort "födelsemärke" (café-au-lait-fläck), som täcker ungefär 30% av min rygg, men igår upptäckte jag att den har börjat sprida sig mot magen och ut mer på ryggen. Så har börjat tona fram sig på bröstkorgen. Härligt att bli fläckig snart då (: (y'


 

(:

Av elinbok - 7 maj 2011 09:43

  Det var någon som hade jättekul igår klockan 01.38, när dom ringde min mobil på dolt nummer, och försökte antagligen skrämma mig med att låta som the grudge, vilket inte lyckades speciellt bra då jag halvsov.


MEN jag blir så fly jävla förbannad på folk som ringer andra mitt i natten för att jävlas, speciellt med dolt nummer. Har aldrig vart med om något så barnsligt i hela mitt liv. Antagligen så är det någon jag känner, vilket gör det ännu töntigare, då dom antagligen är 16.

Om någon hädan efter hade planerat att busringa till mig, så ring UTAN DOLT NUMMER! För att man är så jävla feg för konsikvenserna att man inte vågar ge sig till känna, så ska man fan inte busringa, eller ha någon jävla äcklig telefon eller! och ringer någon till mig igen, så kommer jag att ta reda på vem fan det är, leta upp personen och fråga vart fan problemet sitter.


Så ska man busringa, så gör det utan dolt nummer, eller släng er telefonjävel åt helvete, TACK!


 

Av elinbok - 6 maj 2011 19:14

Nu hade jag tänkt mig att testa knubbes spel där man får köra bil, sen ska jag äta, kanske gå till bea och dra solariet på vägen och efter det blir det en lååååång mysig kväll med min underbara älskling, HÄRLIGT! :''D (y'



  en lycklig fule-bild fick det bli (: kom ju på att jag inte har lagt upp några bilder här på bloggen på väääääääligt länge o':


 

Av elinbok - 6 maj 2011 18:55

Juste, fick idag reda på att jag INTE fick något sommarjobb av kommunen, lite surt sådär, men samtidigt, vemfan vill jobba för dom. Jag får helt enkelt försöka fixa mig något annat jobb, om det nu finns några lediga platser dvs..


 

Ovido - Quiz & Flashcards